We are proud to present the feature of our Wellington studio in the technical journal Lighting produced by the Illuminating Engineering Society of Australia and New Zealand, IESANZ, and published by RALA: 110 year old building seen in a new light!

Before the grand opening of S&T’s Wellington Studio in 2011 we spent considerable effort in creating a working environment that exhibits what we stand for: Creating Inspirational Environments.

By utilising daylight we created an environment that not only feels and look fresh, inviting, dynamic and creative but it simultaneously saves us energy, reduce the utility bill and improve the health of our team.

The article details the background and reasoning for the design, explains the technicalities of the daylighting calculations and presents the integrations and benefits.